Mina amplar på altan har äntligen fått lite höstfägring.
Det är en härligt tid nu, när man får tända lyktor och använda skogens skafferi mm.
är den här med knäckigt täcke!
150 gr smält smör, tillsätt;
1½ dl mjöl
2½ dl havregryn
1 dl socker - rör ihop allt.
Smöra och fyll en pajform med äpplen.
Strö på lite socker och kanel.
Häll på grynblandningen och ringla sirap över.
225 grader ca 20 min.
Nu är taket lagt.
Kanske kan jag köra in bilen till vintern?
Kram Annika.
ser ju skitgod ut och taket har blivit jättefint!
SvaraRaderaDet där med sirap över pajen var nytt, låter gott. ska skriva av och prova. Bra recept får man aldrig för många.
SvaraRaderaHa en bra lördag
Kramar
AnnaMaria
Vilken läcker paj!
SvaraRaderaVilket enorm garage - där ryms många fynd! :-)
Kram Maud
längtar efter din äppelpaj, men vill inte göra den, vill äta den hos dig...
SvaraRadera